Traditionele Thaise massage maakt deel uit van de klassieke Thaise cultuur en leunt nauw aan bij de Thaise medische en spirituele traditie.

Centraal in deze traditie is de onlosmakelijke verbondenheid en harmonie tussen lichaam en geest. De Thaise massage is erop gericht om de energiestromen in het lichaam in balans te brengen. Daartoe hanteert de masseur een specifieke techniek waarbij, door middel van druk met duimen, handen, ellebogen, knieën en/of voeten op de energielijnen, de knelpunten in het lichaam als het ware weggekneed worden.

Thaise massage is een combinatie van rustige yogabewegingen, acupressuur, reflexologie en stretching. Er wordt geen olie gebruikt en de gemasseerde ligt met losse kleding op een matras, waardoor het gewicht van de masseur effectief kan worden ingezet.

De massage brengt een heus gevoel van vitaliteit, rust en ontspanning. Afhankelijk van de behoefte kan de massage ook ingezet worden als behandeling tegen vermoeidheid, rug- en nekklachten of spier- en hoofdpijn. De massage is geschikt voor jong en oud!

Voordelen Thaise massage:

* Chronische en diepe spanningen worden geneutraliseerd
* Doeltreffende behandeling van rug-en nekklachten, arthritis en migraine
* Gifstoffen ten gevolge van lichamelijke en mentale stress worden verwijderd
* Een verbeterde bloeddoorstroming
* Bevordert soepelheid en beweeglijkheid

Voor meer informatie, neem met ons contact op het nummer 0477/ 94 00 08.